Søg
0

FSC® og PEFC™

FSC® og PEFC™ Certificering

XL BYG Vorupgruppen er både FSC® og PEFC™ certificeret og kan levere dokumenterbart bæredygtigt træ med FSC eller PEFC certifikat.

Hvad kan vi?

Vi har et stort sortiment af certificerede varer på lager klar til levering fra vores afdelinger i Randers og Møldrup. Vi kan naturligvis rådgive og vejlede om de forskellige muligheder for certificeret træ.

Hvad er FSC?

FSC er en international medlemsorganisation, der sætter standarder for bæredygtig og ansvarlig skovdrift. Et FSC certifikat er garanti for at skoven, hvor træet er fældet er bæredygtig. Et FSC certifikat er samtidigt garanti for ordentlige arbejdsforhold for skovarbejderne, og at dyreliv og fauna blive beskyttet.

Hvad er PEFC?

PEFC er en international organisation, der arbejder for at fremme bæredygtig skovdrift og at sikre at de produkter, der kommer fra skoven er produceret med respekt for både natur, sociale og økonomiske interesser.

Hvad skal man være opmærksom på?

Man kan kun købe bæredygtigt og certificeret træ af leverandører med gyldigt FSC og/eller PEFC certifikat. Når du køber certificeret træ hos sikrer vi, at dokumentationen er i orden ved altid at oplyse træets FSC og PEFC kategori samt XL BYG Vorupgruppens FSC og PEFC CoC koder. Husk altid at gøre opmærksom på, at du ønsker certificeret træ.

Du kan downloade vores certifikater her:

FSC: NC – COC – 023180
PEFC: NC-PEFC/CoC-023180

       

Læs mere på http://www.fsc.dk/ og http://www.pefc.dk/